1 reactie op “Contact

 1. L.S.,
  Het cultureelprogramma De Koorruïne, Dorpskerk en Kievietkerk Wassenaar, zou Octagon graag willen uitnodigen voor een optreden. Wij zouden u graag als opening van het nieuwe programma 2014-5 willen plaatsen, d.w.z. op 2 oktober a.s.
  Sinds 15 jaar organiseert de commissie Koorruïne in Wassenaar, een commissie binnen de drie PKN kerken te Wassenaar, een cultureel programma op donderdagavonden. Op die avonden (gewoonlijk 12 per jaar) staan onderwerpen op het snijvlak van christendom en cultuur/samenleving in ruime zin centraal. Er zijn avonden waarin samenlevingsvraagstukken behandeld worden (zo hadden we Nout Wellink, Alexander Rinnooy Kan, Kathleen Ferrier André Rouvoet, Ruud Lubbers, Boris van der Ham e.a.), avonden rondom kunst (Anne Schulte Nordholt over de Vlaamse Primitieven, het ‘Magnificat’ in verschillende composities door het Wassenaars Kamerkoor), en mensen uit kerk en theologie (o.a. Antoine Bodar, Frits de Lange, Willem van Asselt, Gijsbert van den Brink). U kunt een nadere indruk krijgen van ons programma op de site: http://www.pkn-wassenaar.nl/activiteiten/id/54/koorruine-avonden

  Uw optreden kan plaats vinden in de Dorpskerk zelf, ene kerk die ooit in de 12 eeuw gebouwd is, daarna gerestaureerd, en zeer sfeervol. Zie de site.

  Graag horen wij wat de kosten van uw optreden zijn.
  Voor nader overleg kunt u mij mailen, of bellen 0705117662.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *